Springwerk is mensenwerk. Gericht samen met één of twee personen aan de slag, op weg naar nieuw perspectief. Dat kan ik goed en doe ik graag.

Of het nu gaat om loopbaanbegeleiding of arbeidsmediation, in beide gevallen kan ik uit eigen expertise en ervaring putten.

 

In mijn eigen loopbaan heb ik diverse keren mijn koers verlegd. Soms vanuit mijn eigen wens me in een andere richting te ontplooien, soms ook omdat omstandigheden zoals een conflict of reorganisatie mij daartoe uitnodigden. Dit betekende het loslaten van het vertrouwde, vaak ook rouwen om verlies van wat eens zo mooi was. En onzekerheid, omdat langere tijd niet duidelijk is hoe het eruit komt te zien, wat ervoor in de plaats komt.

Wat moet ik doen? Wat is de juiste volgende stap? Wie kan mij helpen? Antwoorden op deze vragen vinden, was een proces van bewustwording. Van mijn eigen kwaliteiten en kracht, en hoe die het beste tot zijn recht kunnen komen. Mijn kennis en ervaring zet ik op gepaste wijze in om je te ondersteunen bij het verwerkelijken van jouw droom of ambitie. Springwerk is er voor jou en voor jouw sprong naar het nieuwe. Jij staat centraal.

OVER ANNEMIEK

Mijn naam is Annemiek Hogendorp, voor mijn twee prachtige volwassen zoons ook wel Anno of Anner. Mijn ouders namen mij als baby van drie maanden mee naar Vlieland. En sindsdien wil ik altijd weer naar zee, strand en duinen. Daarom ben ik blij dat ik in Leiden woon. Kan ik op de fiets naar de kust. In Wassenaar, Katwijk of Noordwijk kom je me vaak tegen.

 

Naast dochter en moeder ben ik leidinggevende, toezichthouder, mediator en loopbaanbegeleider. Ik beschik over 30 jaar werkervaring in de sectoren zorg, overheid en onderwijs. Vraagstukken van werknemers en werkgevers, al dan niet in hun onderlinge werkrelatie, kennen voor mij geen geheimen. Bedrijfsvoering, Personeel & Organisatie - waaronder verzuim en re-integratie - besturen, leiding geven en toezicht houden zijn bekende terreinen.

 

Als mediator kan ik de communicatie tussen jou en de ander weer op gang brengen. Ik begeleid jullie bij het vinden van een oplossing die voor jullie allebei aanvaardbaar is. Daarbij vel ik geen oordeel en kies ik geen partij.

 

Bij mediation neem je verantwoordelijkheid voor je eigen aandeel in het conflict én de gekozen oplossing.

ANNEMIEK ALS

MEDIATOR

 

Als loopbaanbegeleider ben ik scherpzinnig in mijn analyse en confronteer op aangename wijze. Daardoor kom je snel tot de kern en weet je welke volgende stap goed bij jou zal passen.

 

Jij stelt jouw doel, en ik help je dat te behalen.

Want ik ga voor resultaat.

ANNEMIEK ALS LOOPBAANBEGELEIDER

JIJ BLIJFT AAN ZET

Iemand een eerste stap zien zetten in de richting die hij of zij op wil, vind ik het mooiste wat er is.

Daar draag ik graag aan bij zonder verantwoordelijkheid over te nemen.

Jij hebt het stuur in handen en blijft zelf aan zet.

 

Meer weten of liever een afspraak?

Bel me en ik ben er voor je.